Пристигна новата колекција за жени

Неодоливи парчиња, луксузна удобност инспирирана од  убавината и нежноста на една жена, самоуверена и одмерена. За чувство на сигурност и слобода, во секој активен ден.

Нова есенска колекција за мажи

Од утринското кафе, до најубавите соништа, инспирирани од деликатноста на допирот што го сакаме. За совршено чувство во вашата кожа.

Бренд за цела фамилија

За две и пол децении успешна работа, дизајнерскиот тим ги следи модните трендови и во производството користи докажани памучни материјали со највисок квалитет во создавањето на пријатна и привлечна бебешка, детска, женска и машка облека. Од почетокот на малото производство до препознатлив семеен бренд, компанијата мери постојан раст, кој се одразува на над стотина вработени професионалци. 

Купувајте онлајн